fördelar med att spela upp filmer i ditt företag

 1. Underhåll kunderna medan de väntar

Ingen tycker om att vänta. Tyvärr är väntan ibland ett faktum i livet. Du ser det på läkarmottagningar, bilhandlare, restauranger och butiker. Filmer är ett utmärkt sätt att underhålla kunderna medan de väntar - de kanske vill stanna kvar i din anläggning för att se slutet på filmen!


2. Kontrollera innehållet i din anläggning

En annan fördel med att spela upp filmer är att du kontrollerar innehållet. Även om det kan verka prisvärt att spela upp TV-sändningar, är det verkligen en bra affär om kunderna ser reklam för en konkurrents verksamhet? Med filmer kontrollerar du innehållet och kan till och med välja filmer som förbättrar och stöder budskapen i din verksamhet.  dreamfilm


3. Filmer är prisvärda

Filmer är upphovsrättsligt skyddade verk. Det innebär att det krävs en licens för offentligt framförande när filmer visas i ditt företag. Årliga filmlicenser för obegränsade visningar kan kosta så lite som några hundra dollar per år, vilket i många fall är jämförbart med eller mindre än företagets kabel- eller satellittjänster.


4. En mängd olika innehåll är tillgängligt

Hur många gånger hör vi inte människor säga "det finns inget på TV"? Med filmer är detta inte fallet. När en årlig filmlicens väl är på plats kan du välja mellan tiotusentals titlar, nya och gamla. Programmera innehåll som dina kunder kommer att uppskatta, allt från familjevänliga animerade filmer till halvtimmes sitcoms. Skaffa innehållet på egen hand från alla lagliga källor, oavsett om du hyr, köper eller lånar via Blu-ray, stream eller nedladdning.


5. Människor älskar filmer!

Underhållning fortsätter att vara en toppindustri. Varför? Helt enkelt: människor älskar filmer! Varför inte erbjuda dina kunder en enkel, prisvärd och rolig förmån?

Comentarios

Entradas populares de este blog

Ventajas y desventajas de Google Play Store

Cómo recuperar una cuenta de correo Hotmail perdida o robada

Embutición profunda: Proceso y aplicaciones